Sten 6 bliver gjort klar til at kunne blive rejst engang om et år ude i fremtiden. Da er sten nr. 5 færdig og skal afsted ud til Dodekalitten sammen med L’nir. Da jeg lige har haft fat i alt værktøjet til sten 5, kunne jeg lige så godt få det gjort nu. Især fordi jer er i træning med det hele. Siderne er blevet flækket til, bunden planet og fået huller. I hullerne bliver de 1 meter lange gevindstænger limet i, så bundpladen kan forankres. Den plade der boltes fast til soklen, når stenen står op.

Der er flækket blokke af på begge sidder af stenen på omkring 5-6 ton stykket. Der er nu plads til pladen i bunden. Der kan heller ikke flækkes så store stykker af mens stenen står op. Det vil være alt for besværligt og farligt.

Det endelige resultat. Pladen er nu spændt fast med bolte.

Bunden er planet og der er boret 12 1 meter dybe huller efter skabelonen, der er ens til alle sten. Der er sat en varmeblæser til et af hullerne for at sikre at det er fri for vand. Limen vil ikke kunne binde ordentligt, hvis der er vand i hullerne.

Ladvognen med en girafkran spændt fast får pladen på plads, så stængerne kan limes præcist i.

Pladen er spændt fast til stenen, så den slutter helt til. Når der er lagt lim ind i hullerne presses gevindstængerne ind. Der kommer overskydende lim ud. Den hugges af når den er hærdet. Der er tape rundt om enderne på stængerne, så de er nemme at rense.