De gamle siddesten har længe været en torn i øjet og dårlige at sidde på. Det er derfor besluttet at der skal laves nye. Da det viser sig at der er et alternativ til de gamle højttalere, som Gunner Møller Pedersen designede og fik bygget, der er både mindre og mere vejrbestandige, billigere men med samme gode lyd, er det besluttet at designe de nye sten efter de nye højttalere. I første omgang bliver det til 4 nye, som jeg både laver og designer. Her den første fotograferet på mit lad med græstørv omkring, for at få et realistisk billede af hvordan den kommer til at virke. Den er ca 50 cm høj og lidt over 1 meter bred. Den vil med andre ord være i rigtig siddehøjde og god at sidde på, da den er flad og vandret i siddefladen. Ser man godt efter, kan man se at der er isat en højttaler-attrap.