THE MINDS OF 99 SPILLER SOLKONGEN FRA START TIL SLUT, MENS SOLEN GÅR NED VED DODEKALITTEN PÅ LOLLAND D. 24. AUGUST

Sammen med TAK ROCK skaber The Minds Of 99 den ultimative gratis-koncert. Du får mulighed for en enestående og absolut unik koncert-oplevelse, når Dodekalitten ved Kragenæs på Lolland danner ramme om en helt enestående koncertoplevelse den 24. august. Her spiller The Minds Of 99 Solkongen fra start til slut, mens solen går ned i Smålandsfarvandet. Du kan læse meget mere om Dodekalitten og kunstprojektet på dodekalit.dk.

Vi er enormt stolte og glade for den store interesse og opbakning der er vist, men det betyder også, at vi er nødt til at begrænse antallet af pladser, da vi vil sikre alle en unik og fantastisk oplevelse. For at komme med til koncerten skal du derfor skynde dig at downloade et adgangskort. Vi vil gerne sikre alle en unik og fantastisk oplevelse, så vi gør opmærksom på, at der er begrænsning på deltagerantal.

Der er tale om en stå-koncert og ingen nummererede pladser. Pladsen åbner fra kl. 16.00 og bandet går på ved 20-tiden. Vi opfordrer til at du kommer i god tid inden koncerten for at sikre dig en god plads.

For at deltage skal du være over 18 år og da denne koncert er helt unik, vil vi filme til kommerciel brug for at blære os bagefter.

The Minds Of 99 på DODEKALITTEN